ЕДНА БЪЛГАРКА ПЛАЧЕ: Собствената й сестра я заведе за лесни пари, продаде я зад гърба й. Случи се немислимото

В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена и принудена да прост*туира от… сестра си. Всички данни и имена са променени, за да се запази самоличността. Фактите – те са едно към едно. Става въпрос за жена с име А.Б. – на 30 години, с дете, пише Dir.bg.

А. е жертва на трафик още като много млада жена, от малцинствата е. Тя е била въвлечена в „бизнеса с прост*туция“ още от 18 годишна възраст. Хора от най-близкото й обкръжение я вкарват в „света на големите и на парите“. В групата е участвала и сестра й, която първа й подава „ръка“, за да печели.

Реално А. е приемала експлоатация като вид „печелене на пари”. Тя е била продавана и е прост*туирала в няколко държави. След поредица от ексцесни действия – групови изнасилвания, горене по цялото тяло с цигари, тежко физическо насилие, упражнени над нея през време на пребиваването и в Италия,


А. подава сигнал за помощ към социална работничка. Изведена е от средата й, настанена е в специализиран център и е включена в програма за защитени свидетели и рехабилитационни програми за възстановяване. След време тя се връща в България и успява да завърши средно образование и да започне работа. Но тук тя пак установява връзка със сестра си, която отново я вкарва в канал за прост*туция, но сега в Австрия, където забременява и ражда момиченце – М. В Австрия майката е била уговаряна да продаде детето си, но тя отказва. След като успяла да се свърже и получи закрила от църква, тя се връща в България. Сутеньорската група, за която е работила, я открива и отново я връща на улицата.

Този път около Пловдив. Детето й е отглеждано от сутеньорите, а А. има подозрения, че е било използвано за детска порнография. А. решава да избяга отново. Вече успяла да си върне и детето, тя получава закрила в специализиран център. Детето й е здраво, с добри показатели за растеж и развитие. Но битката й за живот продължава. Помагат й, закрилят я. Получава подкрепа от хора, на които им пука за нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *