Саня Армутлиева изхвърли дъщеря си на улицата!

Саня Армутлиева влезе в ново амплоа. Тя е част от актьорския състав в дебютния филм на Мариан Вълев – „Лошо момиче“. Филмът бе излъчен на специална прожекция пред медиите, а положителните отзиви не закъсняха.

В лентата участват още Любомира Башева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Деян Донков и др. „Жанрът на филма е драма. Историята е за майка и дъщеря, която поема по труден път, история за конфликтите между младото поколение и заобикалящата среда, филм за самота и близост“, разяснява режисьорът Мариан Вълев.


Саня Армутлиева се справя повече от успешно с ролята си във филма. Тя влиза в ролята на коравосърдечна майка, която гони от вкъщи своята дъщеря. Обвинява я за смъртта на баща си и я нарича „проститутка и наркоманка“. Драмата на майката се състои в липсата на умение да се вглежда в децата си.

Във филма Саня играе треньорка по гимнастика, майка на Жанета (Любомира Башева – б.а.). „Би трябвало да пребиваваме на две нива – на онова професионалното, където усилията, дисциплината, трябва да владеят положението, както и на другото – където трябва да ти е топло, уютно; където една прегръдка може да разреши, какъвто и да е било проблем. Драмата на моята героиня е, че не успява да вирее в тези две нива и това предизвиква бедствие“, сподели за ролята си Саня Армутлиева.

В истинския свят Саня няма подобни проблеми с дъщеря си Алма, която преди няколко дни представи първата си песен и за кратко се превърна в хит. Официално в кината филмът „Лошо момиче“ тръгва на 12 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *