Преслава най-имотна сред колежките си (Разкрития за имотите на певицата)

Преслава най-имотна сред колежките си (Разкрития за имотите на певицата) 5 (100%) 1 vote

Преслава се оказа най-имотната изпълнителка в лекия жанр

За разлика от колежките си, които пръскат космически суми за дрехи и аксесоари, Преслава инвестира спечеленото в имоти. Оказа се, че тя е най-имотната изпълнителка в жанра.

Амбициозната добричлийка се шири в просторен апартамент в столичния квартал Бояна. Жилището се намира на последен етаж в нова сграда в престижния квартал. Той е със застроена площ от 170 квадратни метра и разполага с огромна тераса.


Преслава притежава същински палат и в Пловдив. Ако се вярва на слуховете с това жилище се е сдобила по време на връзката си с Коко Динев. Бившият на Емилия, купил жилището за Преси с идеята да го превърнат в свое любовно гнезденце.

Амбициозната добричлийка притежава собствен апартамент и в родния си град Добрич. Преси е помислила и за лятната си почивка. Преди две години тя се сдоби и с жилище в курорта Слънчев бряг, където обикновено отсяда след участия по морето.

Преди да започне връзка с настоящия си любим Павел, изпълнителката инвестира цяло състояние за парцел в пловдивското село Белащица, което се прочу като родния Бевърли Хилс, тъй като е предпочитано от родния елит.

За парцела там изпълнителката пръсна половин милион. И след като започна връзка с Павел тя реши да се установи в столицата. Преслава замрази проекта си за строеж на къща на два етажа в пловдивското село. В момента тя е съсредоточила всичките си средства в строежа на същински палат в Драгалевци, пише Хот арена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *