Бебе и нова любов за 3 от зодиите до края на ЕСЕНТА –

Овен

Любов, нов партньор и повишение

Юпитер ще е в Лъв – петия ви дом, отговарящ за романтиката, страстта, творчеството и себеизразяването. Имате още 4 месеца, през които да разбиете поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате. Въпросът е готови ли сте за промяна, защото петият дом носи не само романтика, но и плодовитост. За Овните, които копнеят за деца, това е добра новина. Останалите да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта късметът ще ви съпровожда и в работата.

Телец

Бебе или домашен любимец

Благоприятните промени, с които започнахте годината, в началото ви изпълваха с ентусиазъм. Той малко по малко избледнява и на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти. Юпитер е в четвърти дом, което отваря възможност да купите или да продадете имот, да увеличите семейството си (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.

Близнаци

Нови идеи, нов късмет Насочете неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намерете начин да споделите новите си идеи с хора, които ще ги оценят. Това ще се окаже плодотворно. Това лято Сатурн минава през Стрелец – седмия дом, отговарящ за ангажиментите и връзките. Това означава, че главен акцент ще имат взаимоотношенията ви с другите. Като Близнак избягвате задълженията, но през 2017 г. ще ви се наложи да вземете някои важни решения както в личния, така и в професионалния си живот.

Рак

Къде е съкровището? Раци, излезте от дупката си, защото около вас гъмжи от пари. Разковничето към успеха може би се намира в случайно решение, което ще вземете през май. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядка възможност. Не я изпускайте заради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекалено много нездравословни храни, а тялото ви има нужда от пречистване. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете поне месото.

Лъв

Пишете CV, задават се промени Лъвове, това е вашата година и вашата пролет. В живота на всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всичките вратички към бъдещите успехи. През следващите месеци може би ще усетите вятъра на промяната. Време е сериозно да се заемете с това, което правите най-добре. Търсете работни места, изгответе си CV – точно сега не е подходящо да се отнасяте с пренебрежение към таланта си и да изпускате важни възможности.

Дева

Край! Ставате артисти Единственият правилен начин да контролирате нещата е като се откажете от контрола. Насочете вниманието си към прощаване и сдобряване с хора, с които сте се раздалечили. Ще развиете артистичната си страна – малко почивка за лявото полукълбо на мозъка ви. Извадете прашасалата китара от килера или се хващайте за боите и четката и действайте.


Везни

Още повече приятели Колкото и да е странно за контактен човек като вас, сега му е времето да увеличите още повече приятелските си кръгове. Наред със старите верни другари ще завържете нови познанства, които ще прерастнат в чудесни приятелства. Юпитер (планетата на пътешественика) е в 11-и дом при вас – дома, който е свързан със социалните връзки и новите технологии. Започнете да водите нов блог, направете си влог или уебсайт. Всяко действие в тази насока ще ви се отплати десетократно – макар и в нематериален аспект.

Скорпион

Заблести, за да светиш В сравнение с това, което беше през миналата година, лято 2017 г. ви е късметлийско. Вече минаха 3 месеца, в които да забележите, че звездите са малко по-благосклонни. И това е нищо! От май тепърва започва да ви върви като по куче тоягите. Има само едно условие: да не допускате ниското самочувствие да ви попречи да направите първата крачка към успеха. Не бъдете плахи – позволете си да блеснете. Този съвет се отнася не само за кариерата, но и за личния ви живот. Колкото до любовта, завърши за вас с триумфални фойерверки.

Стрелец

Сянката на Юпитер ще разхвърля по пътя ви клеси (това означава „страдания, болки, тревоги, огорчение“), но всичко ще бъде временно. Ще си вземете поука, а някое от рискованите ви начинания дори има шанс да излезе успешно. Хаотичните ви необмислени флиртове също може да доведат до нещо добро. Пътешествията ви ще са не само приятни, но и ползотворни за бъдещето. Колкото и да е странно, навлизате в почти благоразумен етап.

Козирог

Изкуството зове

Още отсега се е запътил към поприще, в което никой не си го е представял. Духовното и мистиката го зоват неудържимо. Затова не бива много да се учудваме, ако Седемте рилски езера през ноември се изпълнят с Козирози в бели премени, тръгнали да пеят боси по поляните с дъновистите. Събужда се и артистичното му начало. Ще разцъфти творческата му природа. Ако досега е драскал небрежно с химикал върху тефтера си по време на лекции и заседания, скоро ще се въоръжи със скицник, статив и бои.

Водолей

Всичко е любов Всичко, което не е свързано с любовта, би било празни приказки, когато описваме какво предстои на Водолеите. Те са в етап, благоприятен за романтичните и партньорските отношения.Така че на представителите на този знак им предстои едно красиво преживяване което може да завърши с обвързване. Риби Каквото пипнат, става злато Все така безкористни и посветени на спасяването на всички нуждаещи се, през следващите месеци за Рибите е дошъл моментът да заплуват гордо в свои води. Себеотрицателността им ще бъде забелязана, за творческите усилия ще им бъде платено. Помощта невинаги трябва да бъде безвъзмездна и представителите на знака ще разберат това по най-приятния за тях начин – ще получат възнаграждение. От средата на тази година започва тригодишен период на неудържим възход в кариерата. Единственото условие е да се стегнат и да поемат нещата в свои ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *