Хороскоп за утре 23 октомври-РИБИ Късмет, ВОДОЛЕЙ Силен късмет и успех, СТРЕЛЕЦ Успешна реализация –

ОВЕН
Активни и с повишена нервност
В работата си срещнете разбиране и с общи усилия ще приключите задачите си днес. В състояние на повишено напрежение, представителите на Овен ще действат активно, но и често пъти ще прибързват, което ще е причина за пропуски. Агресив-ността при някои ще е причина за остри конфликти, докато други ще се възползват от тактичността, бързината и хитростта.

ТЕЛЕЦ
Непълна сполука
Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с търговска или някакъв вид посредническа дейност. Сполуката на Телците през този ден не е под съмнение, но едва ли ще е пълна, освен че в партньорските взаимоотношения и в деловите среди ще възникнат остри противоречия, които в много случаи ще приключат със скандали. Ще обмислите за-дълбочено събитията с цел необходими корекции.

БЛИЗНАЦИ
Не допускайте грешки
Не бъдете нетърпеливи. Възможна е ситуация, провокирана от невъзможността ви да влезете в тон с околните. Благоприятните изначални характеристики за успешен ден ще бъдат лесно анулирани от онези Близнаци,които демонстрират нетърпение и не спазват правила-та на играта. Шансът ви за реализация на проектите и намеренията е много силен. Евентуален неуспех ще се дължи на лични грешки.

РАК
Чудесни показатели
Този ден ви предлага различни изненади в професионален и личен план. Сряда предоставя много добри възможности за успешни действия в сферата на вашите професионални и бизнес ангажименти, както и значителен шанс за укрепва-не на позициите. Най-успешен ще е стратегическият подход. Ярко положителни ще са и контактите в близкия кръг и обществото.

ЛЪВ
Задоволителен успех
Имате добри професионални шансове днес, които обаче ще трябва да използвате докрай и без колебание. Този ден е твърде благоприятен за Лъвовете от гледна точка на успех, постиг-нат на базата на повишена активност. Някои от целите ви няма да бъдат реализирани поради блокиране на ситуацията. Намесата е външна. В пълнота ще осъществите  ли-вите си цели и планираните обществени контакти.

ДЕВА
Успехи
При част от вас днес се наблюдава временен застой в професионалното развитие, но това съвсем не бива да ви притеснява. Въпреки успешната делова реализация и личната стабилност, с която разрола-гат Девите, сряда ще е напрегната. Най-внимателни следва да сте в обществените си контакти. Не се поддавайте на обещания за силни, лесни и бързи  печалби чрез учас-тие в предлаган ангажимент.


ВЕЗНИ
Засилена нервност
Имате много добри шансове през този ден, но е желателно да не допускате емоциите да ви пречат при взимането на решения. Липсата на успех и напредък в развитието на интересуващо ви делово направ-ление,продължава да държи доста от Везните под високо вътрешно напрежение.Гне-вът и кавгите обаче няма да придвижат развитието на събитията в положителна по-сока.

СКОРПИОН
Владейте се
С хубави мисли ще посрещнете утрото и ще се радвате на живота си. И при Скорпионите напрежението е ярко и изразително, а някои от зодията са доста невъздържани и дори агресивни. Последното в никакъв случай няма ви реши проблемите а напротив – ще ги задълбочи. Действайте търпеливо и чрез стратегия. Този стил е предимствен в настоящия момент. Сряда определено носи късмет, който ще материализира усилията ви.

СТРЕЛЕЦ
Успешна реализация
Можете да получите много добро предложение в личен или професионален план стига да проявите необходимата гъвкавост да направите компромис. Последователни, но и напористи, Стрелците успяват да осъществяват целите си с прилично темпо. През този ден се очертават известни разочарования или недоволс-тво, предизвикано от разпространението на сплетни и клюки по ваш адрес. Не вли-зайте в разправии с разпространителите им.

КОЗИРОГ
Настойчиви действия
Обстановката около вас е благоприятна и някои съмнения, които сте имали до сега ще отпаднат сами. С повече настойчивост Козирозите ще осъществят успешно намеренията си, и задължителните професионални задачи. Хитруването и недостойните средства не са препоръчителни, но явно мнозина ще се възползват от тях, въпреки че честните вза-имоотношения ще им предоставят повече сигурност.

ВОДОЛЕЙ
Силен късмет и успех
По-малко говорете и повече слушайте какво се говори. Възможностите на Водолеите за реализация на лични и делови цели са ясно подчертани чрез силния късмет, с който разполагате днес.Остротата във взаимоотно-шенията ще е повишена. Не толерирайте този стил, особено в службата. Разчитайте на късмета си, който ще удовлетвори очакванията ви. Неправомерните действия, опитите за хитруване и отпускането са вредители от първа степен, които освен че ще ви провалят, ще ви причинят и куп допълнителни несгоди.

РИБИ
Късмет
Успешен ден, особено за бизнеса. Задължително изпипвайте всички детайли при сключване на договори и сделки, за да спечелите. За осъществяване на целите в бизнеса и професията, вашите възможности са много добри. Ще имате шанса да се възползвате в пълнота от благоприятните усло-вия при положение, че сте достатъчно сдържани.Оформят ли се противоречия и кав-ги, ситуацията ще стане непредсказуема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *