На 47 Камерън Диас роди първото си бебче – честито! (Снимки): –

Звездата на Камерън Диас изгря през 90-те с участието ѝ в “Маската” с Джим Кери. Оттогава насетне Камерън не спира да се снима в киното и безспорно е една от най-големите холивудски звезди на съвремието.

Ето че на 47-годишна възраст актрисата най-сетне изживя най-голямата си радост – тя и съпругът ѝ, Бенджи Мадън, станаха  родители на момиченце .

Новината беше съобщена от тях самите в Instagram.
Камерън Диас
47-годишната холивудска актриса и 40-годишният й съпруг искат да запазят подробностите за себе си, като бяха лаконични в социалните мрежи.


“Честита Нова година от семейство Мадън. Много сме щастливи, благословени и благодарни да започнем новото десетилетие с обявяването на раждането на нашата дъщеря – Рейдикс Мадън. Тя спечели сърцата ни и допълни семейството.”
Камерън Диас дъщеря
Диас и Мадън започват да се срещат в средата на 2014 година, а в края й, точно преди Коледа – се сгодяват. Сватбата е месец по-късно през януари 2015 година, на която присъстват техни приятели като Дрю Баримор и Никол Ричи.

Камерън Диас съпруг

Двойката не говори често за техния интимен и семеен живот, нито пък го прокламират чрез социалните мрежи. През 2017 г. Бенджи Мадън честити рождения ден на съпругата си със снимка и текст „Чувствам се като най-щастливият мъж на света.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *