Излезе наяве цялата истина за Жан Виденов

Това стана ясно след една от сесиите в Община „Родопи“

Бившият премиер Жан Виденов, чието име се свързва с най-тежката зима за демократична България и най-вече с липсата на хляб, ще вдига палат край Пловдив.

Припомняме, че именно Жан Виденов, бе премиерът, който докара заплатите на българите до 3 долара.
Към днешна дата той е един от мераклиите да живее далеч от големия град. Поради тази причина той възнамерява да се засели в селото, което от години се слави като пловдивския Бевърли Хилс – Марково.Това стана ясно след една от сесиите в Община „Родопи“


Това стана ясно след една от сесиите в Община „Родопи“.
Печално известният бивш премиер Жан Виденов, който доведе хиперинфлацията, ще вдига палат край селото.

На сесията е било внесено предложение за издаване на разрешение за изработването на проект за ПУП от Жан Виденов за поземлен имот, намиращ се в местността „Чонето“. В момента теренът представлява земеделска земя, чийто статут предстои да бъде променен, пише „Марица“.

От 74 точки, включени в дневния ред на общинските съветници, се оказа, че 13 от тях са с искане за издаване на разрешение за изработване на проект за ПУП-ПРЗ и ПП в землището на село Марково, пише retro.bg.

Припомняме, че до неотдавна Виденов се опитваше да заблуди българското общество, че е един от най-бедните премиери, живеещи в панелно жилище. Той не спираше да се жалва, че шофира стар „Фолксваген“. Е, очевидно това не е истина, защото няма как „беден“ човек като него да събере толкова много пари и то за тузарски имот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *