49-годишната Камелия отново удари в земята всички фолкаджийки

Камелия щедро показа бюста и безкрайните си крака във „Шоуто на Николаос Цитиридис“. 49-годишната дива за пореден път сложи в малкия си джоб всички свои по-млади колежки, видя Lupa.bg.

Тя разкри, че подготвя нов музикален проект и с предстоящия си сингъл ще даде нов живот на известна песен, но представено по нов начин.

„Записах една нова песен. Ще бъде римейк на една песен, която обожавам. Не е моя песента, но много ми харесва и се надявам да допадне на публиката и в мое изпълнение“ – загатна хитовата изпълнителка, но не пожела да разкрие подробности около парчето.


„Естествеността винаги печели. Когато съм в студио, се чувствам някак си изолирана, сама. И тогава емоционално ми е нужно да си създам някаква картина, за да мога тази емоция да я вкарам в изпяването. По-ми е лесно, когато съм на сцена. На сцената мога да изляза по лепенки, без лепенки… В живота си съм различна, в студиото пак съм различна“ – подчерта тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Невинаги най-добрият глас побеждава накрая“ – заявява певицата, която за поредна година сяда в треньорския стол, за да журира и напътства младите таланти в „Гласът на България“.
Този път ще има много интересни гласове, които ще се качат на сцената, категорична е Камелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *