Ако сте Близнаци, Везни и Водолей вторник благоприятен ден за интимни преживявания, Рак, Скорпион и Риби реализиране на планове –

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник  напразно ще очаквате важна за вас новина свързана с пари. Ако имате контакти с банкова, данъчна или юридическа институция, може да се почувствате обидени от отношението на техен служител към вашия проблем или да останете разочаровани поради друга причина. Вторник ще бъде емоционален ден, благоприятен да покажете дълбичната на чувствата си към хора, които обичате.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник  може да изживеете стресова ситуация свързана с по-възрастна от вас жена. Денят вещае разговори с хора, които ще ви посетят в дома ви или с които ви предстои да се срещнете. Във вторник  ще сте склонни да мечтаете, да “хвърчите из облаците” и вероятно подобно състояние на духа ще ви съхрани от неприятни емоции.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник  ще отделите време за преценка на ваши предстоящи планове. В някои случаи те могат да имат връзка с момиче или с жена от семейството ви. Вторник  ще бъде благоприятен ден за емоционални и интимни преживявания. Не забравяйте да направите едно важно плащане или да изпълните дадено обещание.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник  може да започнете седмицата с притеснение за развитието на определени събития. Като цяло в понеделник ще можете с успех да реализирате планове свързани с вещи в дома ви или такива, които притежавате. Утре може да се появи надежда за нещо ново в личния ви или професионален живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *