Една от най-големите звезди на първия сезон на Hell’s Kitchen е неузнаваема само година след шоуто

Сега ще ви покажем каква грандиозна промяна е направила една от най-големите звезди на първия сезон на “Кухнята на Ада”. Ще ви издадем, че става въпрос за жена и то сред най-популярните от участничките.

Няма да ви държим повече в напрежение и ще разкрием името на чаровната дама.

Става въпрос за Светлето, която пък към днешна дата, заедно с победителя от риалити формата – Дани Спартак, се изявява в кухнята на Гала в предаването “На кафе”.


В сряда зрителите останаха приятно изненадани от смяната на визията на чаровната готвачка. Светлето, която завърши на трето място в първия сезон на Hell’s Kitchen за България, вече е с тъмна коса, която драстично е скъсила. Тя стига едва до раменете й. Дори обичайната й опашка вече е в миналото, а ластикът е заменен с малка дискретна фибичка, която прибира към тила само най-предните кичури на младата дама.

Каква е причината за промяната обаче не е ясна. Дали просто Светлето е искала да каже сбогом на русите цветове в косите си за разнообразие или пък се придържа към поговорката, че една жена сменя прическата, когато сменя мъжете – тепърва ще разберем. Все пак със сигурност видът й в момента е много по-хубав и свеж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *