Ето как да си направите домашен тест за бременност, ако нямате купешки под ръка

Домашни тестове за бременност , на които също може да се разчита

Закупуването на тестове за бременнос т става само в един единствен случай – закъснение на цикъла, което е свързано с планирана или непланирана бременност. Всяка съвременна жена или младо момиче без опит посещава близката аптека в града, за да закупи точно този тест, който има доказана ефективност.

Действително това вече не е задължително.

Може би даже не предполагате, но реално съществува възможност един такъв тест да бъде приготвен у дома. Той няма да излезе скъпо, а ефективността му ще бъде все така висока. Защо да не пробвате? Смятаме, че си заслужава, пък и е интересно човек да научи нови неща, които във всеки един момент да му бъдат от полза при неочаквани ситуации.

 

Вместо да се лутате по късните часове на нощта в търсене на аптека, най-добре да имате под ръка няколко естествени средства, които ще решат проблема и ще сложат край на неведението. Ако вече сме успели да провокираме интерес, следва да направите една-две доказани през годините рецепти. Резултатите ще са на лице веднага!


Домашни тестове за бременност, за които повече жени е необходимо да разберат

 

С оцет: той е познат силен реактив, който с успех се употребява за направа на домашен тест за бременност. Сигурно много хора ще останат изненадани, но е факт.

Истината е, че оцетът е това отношение е незаменим. Използва се първата урина. Тя се поставя в чашка, към която е изсипано определено количество оцет (долу-горе ¼ от чашата).

Следователно оцетът и урината се смесват, а жените внимателно е необходимо да следят за промяна в цвета именно на оцета.

Ако по време на добавяне на урината се получи кипене или запенване, това е сигурен знак за наличието на бременност.

 

С яйце: всяка българска има яйца в дома си. Те не се използват единствено в кулинарията, но и като вид основни съставки за забъркването на различни маски за лице и коса.

Затова сме убедени, че дори няма да се наложи да напускате дома си, ако решите да си направите тест за бременност. Отваряте хладилника и го грабвате!

Продуктът, който ще помогне в тази насока, вече присъства в дома. Ето и какво действително се прави: едно яйце се чуква и се прибавя към събрана предварително урина.

При положение, че се забележи промяна в цвета и консистенцията на яйцето, това е положителен знак. Ако обаче то си остане непроменено, бременност не съществува. Този метод винаги дава яснота в точното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *