Започнах да се разболявам през седмица, накрая личния ми лекар ме изгони с тази домашна рецепта за пречистване на тялото

Още древните гръцки мъдреци и лечители са забелязали, че ние сме това, което ядем. В действителност, нашето здраве зависи от диетата, която спазваме.

За съжаление, не винаги е възможно да се яде качествена, вкусна и полезна храна.

По-често хапваме набързо и не особено полезна храна. И най-лошото е, че токсините от тази храна са склонни да се натрупват в червата. От онова, което се случва, след като тези токсини престоят повече от необходимото, страда целия организъм. Последните изследвания на учените показват, че до 90% от болестите възникват именно заради шлаковане на тялото!


Въпреки това – не се паникьосвайте. Ще ви кажем как да изчистите червата от токсини, без да се прибягвате до разни болезнени методи, като клизма например

 

Как да почистите червата от токсини – рецепта

Необходими продукти:

– 1 супена лъжица вода
– 2 супени лъжици ябълков оцет
– 1 супена лъжица мед
– 1 скилидка чесън

Смесете съставките заедно, докато се разтворят напълно. Вземете тази напитка всеки ден на гладно по всяко удобно за вас време. Ако не закусвате сутрин, по-добре е да изпиете този лечебен коктейл на сутринта. А ако не вечеряте – по-добре да изпиете сместа преди лягане. Вторият вариант е за предпочитане.

Това леко прочистване продължава 3 седмици. След този период, ще се почувствате като различен човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *