Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Използвайте този ден, за да се представите по-добре. Можете да укрепите позицията си, да увеличите доверието сред приятелите. Въпреки това, бъдете изключително бдителни.  Вие самите може да попаднете в капана на собствените си погрешни схващания.

Телец
Сега е нежелателно да започвате нещо, да правите окончателния избор, да давате обещания и да вземате пари. Доверете се на сърцето си, слушайте гласа на интуицията. Това е най-верният съветник към момента.

Близнаци
Днес ще имате причини да се посмеете. Изпълнени сте с добро настроение и желание за живот. Не можете да седите на едно място, винаги трябва да правите нещо. Вечерта ще завършите деня с хубава музика и чаша вино.

Рак
Бъдете много внимателни към другите, това е ден на измама, илюзии и грешки. Нищо страшно няма да се случи, ако останете бдителни. Това е подходящ момент за подобряване на дома и декорацията. Можете да промените интериора, използвайте въображение.

Лъв
Луната е в Овен и можете да запретнете ръкави и да действате. Всеки момент е специален днес. Вие сте активни и отворени към красивите моменти в ежедневието. Вечерта може да ви очаква изненада или поне повечето от вас.


Дева
Пийте повече вода и наблегнете на почивката. Необходимо е и малко движение, но не се насилвайте да правите нищо. В отношенията с вашата половинка има надежда за взаимно разбирателство. Старайте се да поддържате този крехък баланс.

Везни
Ще трябва да се адаптирате по-добре, да търсите нови точки за контакт и по възможност да изоставите някои незначителни идеи. Като цяло денят ще е спокоен. Само партньорът ви може да ви изнерви малко. Но дори това ще отшуми до вечерта.

Скорпион
Трябва днес да сте много внимателни, защото може да има някои неочаквани ситуации. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към лесна раздразнителност.

Стрелец
Бъдете толерантни към семейството си, към близките – не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване.

Козирог
Най-добрият начин да прекарате деня е като се отпуснете или направите една дълга разходка. Не позволявайте на никого да ви препира за нищо и да ви кара да бързате. Правете това, което ви харесва.

Водолей
Луната в Овен няма да ви остави да спите дълго и да се излежавате в леглото. Прави ви активни и ще се чувствате все едно извършвате престъпление, ако не правите нещо. Намерете време и за забавления.

Риби
С Луната в Овена ще имате своите трудности. Нещата просто се случват твърде бързо за вас. Избягвайте сблъсъци и разправии. Това не е денят, в който можете да се доказвате, а и няма защо. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *