Мария Игнатова си го върна тъпкано на Рачков – новото ѝ гадже го сложи в малкия си джоб! –

Цял роман се изписа за връзката между Мария Игнатова и Димитър Рачков. Двамата бяха една от най-любимите светски двойки у нас, но дори и тяхната любов не успя да устои на времето и се разделиха преди близо две години.

 

Последва дълъг период на депресия за Мария, но ето че от началото на годината тя отново сияе, а причината, естествено, е нова любов в живота ѝ.

Това е журналистът  Ивайло “Нойзи” Цветков , с когото има връзка от известно време. Актуалната половинка на Игнатова е истински интелектуалец   и е пълна противоположност на бившия ѝ любим, който по-често се свързва с шумни компании и шоу програми.

Мария Игнатова и Нойзи


Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание “Егоист”, не е от хората, които обичат да се изтъкват, а определено има за какво. Роденият на необичайна дата – 29 февруари 1972 година, говори 7 езика, включително мъртвите латински и старогръцки. Запален меломан е и от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов.

Мария Игнатова гадже

Все още не става ясно как са се запознали с Мария Игнатова и кога се е случило привличането между двамата, но е факт, че те са двойка и то доста любопитна. Преди години Нойзи е споделял, че намира смисъл да общува само с жена си и дъщеря си Анна, а днес е разделен с майката на единственото си дете.

Припомняме, че двамата се появиха за първи път заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян преди малко повече от месец и така официализираха слуховете, че са най-новата светска двойка. Любопитен момент е, че на същото парти бившият на Игнатова – Димитър Рачков също показа новата блондинка в живота си – плеймейтката Анита Димитрова.

Близки до Мария Игнатова издават, че откакто е с Ивайло Цветков, тя направо цъфти от щастие. А за Рачков, с когото сложиха край на връзката си в края на 2018-та, не обелва и дума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *