“Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя!” – Андреа облече булченска рокля и изненада всички (Снимка): –

След като последният месец донесе немалко перипетии на главата на хубавата Андреа , тя очевидно най-сетне е в мир със себе си. Певицата разкри пред всички за кого иска да се ожени.

Само преди около месец поп фолк изпълнителката сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, че с Кубрат Пулев са сложили край на 12-годишната си връзка.

Тогава Андреа написа, че се радва на свободата си. Певицата написа също, че е твърде млада за брак. „Твърде млада съм, за да се омъжвам, и твърде стара, за да играя детински игри – наслаждавам се на необвързания си живот“, написа поп фолк изпълнителката, за да съобщи за радялата с Кубрат Пулев.

Тръгнаха хиляди слухове и предположения какво точно е разделило Андреа и Кобрата, но те така и не разкриха причината за края на връзката си.


Малко след като съобщи, че са сложили край на връзката си, в откровен разговор с феновете, Андреа сподели, че все още няма нова връзка и не мисли скоро да има такава.

Само преди минути обаче поп фолк изпълнителката сподели, че е разбрала нещо важно, а именно за кого иска да се ожени . „Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя! За себе си!“, написа Андреа към кадър от Дубай. На него поп фолк изпълнителката е в зашеметяваща булчинска рокля и изглежда перфектно. Веднага заваляха комплименти от последователите на Андреа в мрежата.

Андреа булченска рокля

„Прекрасна!“, „Просто съм в шок. Най-красивата снимка, която съм виждала“, „“Най-красивата“, „Великолепна“, „Невероятна“, са една много малка част от комплиментите към поп фолк изпълнителката.

Много бързо снимката на Андреа с булчинската рокля събра хиляди харесвания от последователите й в мрежата, а голяма част от мъжете поискаха да са на мястото на младоженеца.

Засега обаче поп фолк изпълнителката не мисли да започва нова връзка. Тя се е отдала на работа и се радва на свободата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *