Таро прогноза за седмицата от 14 до 20 септември 2020 г.-Овен получава Колелото на късмета, за Лъв е Магьосник –

Съчетанието от карти Таро за седмицата от 14 септември 2020 г. казва, че за всяка зодия започва положителна жилка в живота. Предупрежденията и съветите на хороскопа ще помогнат на представителите на зодиакалния кръг да не си правят проблеми.

Овен

Откриването на седмицата започва с картата “Колелото на късмета” . Овенът ще бъде активен през целия период: успехът ще бъде само ако знакът забрави за прибързани заключения. Картата на “Обесения” казва, че Овенът не може да поеме нова, без да завърши старата.

 

Картата “Умереност” не съветва знака да взема решения за емоции.

Лъв

Картата „Колесница“ препоръчва на Лъв да започне да прави нови неща. Възможен е добър обем работа, което ще доведе до нови бизнес срещи. Картата “Магьосник” призовава Лъвовете да не се страхува от нови промени. Картата “Отшелник” препоръчва знакът да бъде сам след радостни събития.

Стрелец

За най-предпазливото начало на седмицата Стрелцов е настроен от картата на Върховната жрица . Представителите трябва да се доверяват повече на собствената си интуиция. Картата “Смърт” предвещава щастливи събития, а картата “Съд” казва, че Стрелецът ще може да реши всички проблеми благодарение на опита.

Телец

Картата “Сила” ще помогне на Телеца да се настрои за активен старт на седмицата. Тя казва, че представителят ще трябва да се поти добре за щастие. Ласото “Звезда” уверява Телеца: те са на прав път в живота. Картата “Дявол”  предупреждава, че трябва да бъдете максимално внимателни през уикенда.

Дева

Картата “Съд” позволява на Девите да разрешават проблеми в първите дни на седмицата без проблеми. На картата “Смърт” се очаква представителите да завършат стария и да започнат нов етап. Плановете ще бъдат готови да се сбъднат благодарение на картата”Йерофант”.


Козирог

“Императорът” казва, че Козирозите могат безопасно да предприемат всякакви начинания. Картата „Справедливост“ обещава знака за благополучие и просперитет. В края на седмицата представителите на зодиакалния кръг ще бъдат изправени пред клюки. За това ги предупреждава картата „Луна“ .

Близнаци

Изненадите, с които Близнаците ще се изправят, ще се случат благодарение на картата “Глупак” . Картата “Колесница” обещава на знака благоприятни моменти по време на пътувания или в размисли за по-нататъшни приключения. Картата “Звезда” препоръчва да слушате интуицията си.

Везни

Първата карта, която разказва за събитията в началото на седмицата на Везните, е „Отшелникът“ . Тя казва, че знакът се нуждае от време, за да завърши нещата. Картата “Звезда” е щастлив спътник, а “Императрицата” символизира добър край на седмицата.

Водолей

Картата “Дявол” предупреждава Водолея: не трябва да се поддавате на изкушението – това е изпълнено с поредица от неуспехи. Арканът “Любовници” говори за избора на разтопяващ се разтвор, а “Умереност” призовава да сдържа емоциите.

Рак

Слънчевата карта показва на Раците търсенето на нови сили. Арканът “Колесница” обещава на представителите на тази зодия промени в живота, които ще обърнат мирогледа им. „Умереност“ препоръчва на Раците да забавят, така че бързането да не доведе до последствия.

Скорпион

Картата „Йерофант“ призовава да не се вълнувате и да не правите прибързани заключения . Скорпионите ще могат да станат лидери в обществото, благодарение на ласото “Магьосник” . Според картата “Колесница” представителите на зодиакалния кръг започват активен живот.

Риби

Рибите не трябва да започват седмицата с мисълта, че важните неща ще изчакат. Дяволската карта обещава проблеми, ако знакът пренебрегне работата. Арканът “Йерофант” призовава Рибите към спокойни действия. Картата “Звезда” ще зарадва знака: до уикенда те ще решат всички проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *