Хороскоп за утре 16 септември-ОВЕН Предстоят промени, РАК Ден на силен успех –

ОВЕН
Предстоят промени
С работата си нов проект ще проявите активност и в други посоки. Вторник подчертава, че настъпват промени.

За някои ще са изненада, но други от знака са се насочили съвсем съзнателно към тях, и няма да преустановят движението си по този път докато не постигнат целите си, независимо от трудностите, с които ще се сблъскат в следващите деветдесет дни.

ТЕЛЕЦ
Проблеми
Онова, върху което отдавна работите най-после започва да говори само за себе си. Денят ще е труден въпреки хитростта, с която мнозина от Телците ще си послужат, за да постигнат целите и намеренията си. В делово следва да сте внимателни и прецизно да преценявате шанса за успех. Възниква напрегната ситуация, която ясно подчертава, че може да се разминете с целите си.

БЛИЗНАЦИ
Действайте разумно
Устремени сте в много посоки, но трябва да стесните периметъра, за да имате резултати. Близнаците, които устоят на изкушението да хитруват при осъществяването на целите си, и се заемат сериозно с прокарването на надеждна стратегия, която ще следват, разполагат с чудесен шанс за пълна реализация. Иначе всеки опит за постижение „на парче”, е обречен на явен провал.

РАК
Ден на силен успех
Изяснете желанията си и ги следвайте. Това ще ви доближи до успеха по-бързо, освен, че ще внесе спокойствие и ред в мислите. Това е прекрасен ден за реализация на делови цели, за постигане на парични печалби и за пътуване с намерение за увеличаване на професионални периметър. Пълен успех ще радва онези Раци, които ще се заемат с отстраняване на проблеми и неуредици в партньорските си ангажименти.

ЛЪВ
Успешни действия
Въпреки голямата ви ангажираност ще засвидетелствате благоразположението си към всеки, с когото живота ви среща. Благоприятен и успешен за провеждане на претовори, за разрешаване на финансови спорове и за отстраняване на пречещи фактори, вторник ще е напълно успешен ако сте достатъчно мобилизирани за активна практическа дейност  в професионален план. Работете за стабилизацията си.

ДЕВА
Нерви и сблъсъци
С подчертан интерес ще пристъпите към подготовката на мероприятие, очакванията ви от което са големи. Вторник не е от спокойните и благодатни дни. Успехи не липсват, но ситуацията около вас ще е доста напрегната, и повечето от зодията ще имат неприятни разговори или сблъсъци с делови партньори и колеги в службата. Загуби не се очертават, но раздразнението ще е високо.


ВЕЗНИ
Благодатни възможности
Резултатите, които постигате на работното място ще се превърнат в мерило за други, които се занимават с подобна дейност. Ако представителите на Везни са достатъчно мобилизирани за реализацията на целите си – делови или лични, вторник ще ги зарадва с подобаващ успех. Особено ползотворни ще са контактите в обществените среди и работата с партньори от службата  или от съответната сфера в бизнеса.

СКОРПИОН
Проявете твърдост
Случващото се днес ще затвърди у вас решението да направите важната крачка, преодолявайки страховете, които до сега ви възпираха. Скорпионите ше действат с видима активност по интересуваща ги цел, а за да успеят, не бива да се поддават на никакви разколебаващи ги тенденции, с каквито мнозина ще бъдат атакувани. Знаейки че целта на тези атаки е точно такава, ще е голяма грешка от ваша страна ако отстъпите.

СТРЕЛЕЦ
Ярко успешен ден
Мнозина от представителите на този знак са ангажирани с конкурси или изпити. Ден с много добри възможности за Стрелците, гарантиращ чудесни постижения в службата, бизнеса, при провеждане да преговори от делови тип, или при сключване на сделки. Внимателният подход към реализиране на целите винаги е от полза, и ще ви позволи да отстраните проблеми.

КОЗИРОГ
Сблъсъци
Това което ви тревожи днес е финансовото ви състояние. Вторник не е от безконфликтните дни и ще предизвика доста нерви у преобладаващата част от знака. Ще действате съкрушително към враговете си, но не е сигурно, че ще успеете да осъществите целите си, което обикновено ще е следствие от загубата на ценно време и нестабилни обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ
Ситуацията не е достатъчно стабилна
За онези от вас, които чувстват постоянна нужда от нови неща този ден предлага прекрасни възможности. Водолеите се чувстват стабилни на позициите си и това ги убеждава, че са непоклатими. Подобно мислене е много грешно и ако не го промените ще се сблъскате много скоро с неприятности. Ситуацията, (не само около вас), е изключително нестабилна, подвеждаща и достатъчно коварна.

РИБИ
Бъдете внимателни
Имате стремеж да постигнете повече сигурност за себе си и близките ви.Шансът на Рибите за постигането на желани цели е изразителен. Ако обаче губите времето си с ненужни срещи и разговори с приятели, вероятността да го пропуснете е огромна. Някои са готови да се поддадат на изкусително предложение. Внимавайте! Може да се окажете тежко измамени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *