Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за материални дела,Телец, Дева и Козирог големи надежди –

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятен ден за развитие на ваши важни материални или имотни дела. Ще успеете да разрешите важен битов проблем или проблем с ваши съседи, наематели, хазяи. Вероятни са парични постъпления. Любовният ви живот ще е интересен, но не прекалявайте с желанията и капризите си. Днес следете действията и слушайте какво говори мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес ще започнете деня изпълнени с големи надежди и очаквания. Здравето ви ще е колебливо, затова избягвайте големи физически натоварвания. Ако възникне неочаквано неразположение потърсете консултация с лекар. Денят вещае важни събития или решения свързани с работа, с пътуване или с личния ви живот. Споровете и конфликтите днес чистете бързо и не позволявайте тяхното задълбочаване.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ваш роднина ще ви ангажира със собствените си проблеми. Днес избягвайте да се поддавате на емоциите си, когато контактувате или работите с други хора. Ще възникне напрежение при разговор с човек, с когото имате професионални контакти. Каквито и неприятности да възникнат днес, те ще намерят своето практическо разрешение. Новините, които ще получите отблизо или отдалеч ще ви развълнуват или ще са свързани с нови възможности за реализация на ваши идеи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще се ангажирате с неотложни професионални задачи. Наочете вниманието си към тяхното стриктно изпълнение и не ги да игнорирайте поради други ангажименти. Неприятностите днес, (където възникнат такива), няма да ви изненадат. В повечето случаи те ще са вследствие на други събития от предишните няколко дни. Всякакви прояви на хитрост или измама ще имат продължителни неблагоприятни влияния върху вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *