Най-късметлийските зодиакални знаци на 2021 година: Съдбата ще ги подкрепя със мощен замах! –

Е, време е да се приготвим за 2021 година. Всеки знак от зодиака трябва да научи малко за бъдещето си. Този хороскоп за една година не отчита малки събития, той е по-скоро за световните тенденции на годината.

  • Плутон и Нептун през 2021 г. не променят своите позиции, така че трансформациите все още ще се случват в областта на нашата работа, цели и амбиции, а вярата и религията все още ще съпътстват тези трансформации. Ще бъде важно не само да постигнете успех в някакъв бизнес, но да преследвате велика мисия и благородни желания.
  • Сатурн ще следва знака на Водолей през цялата година и ще спори с Уран. Това, за съжаление, предвещава бунтове, революции, митинги, борбата на обществото и старите основи, нетрадиционни възгледи и власт. В живота на всеки индивид това ще се отрази в работата и творчеството, ще е необходимо да се положат усилия за намиране на баланс между „искам” и „трябва”.
  • Юпитер, планетата на късмета, разширяването и богатството, също ще се разхожда във Водолей. Това означава, че все пак ще можем да разширяваме хоризонтите си, годината ще е пълна с открития и иновации, ще имаме късмет по всички въпроси, свързани с открития, иновации, Интернет, съмишленици и приятели, творчество.
  • Уран, планетата на промяната, остава в Телец целогодишно – това може да създаде спад в пазарната икономика или да предшества голяма криза. Конфликтите на Уран със Сатурн ще доведат до много проблеми, бунтове, борби на обществото и властите.
  • Черната Луна ще свързва Уран в началото на годината. Това означава, че през зимата вече могат да се случат неприятни кармични промени, големи събития от съдбоносен характер.
  • Кармичните възли ще бъдат разположени по оста Близнаци-Стрелец. Това означава, че през цялата година трябва да се борим с остарелите догми, стереотипи и тенденции. Различните организации и течения ще се провалят въз основа на определени основи.

Нашата кармична задача през 2021 г.

 

е да отхвърлим гордостта и старите мнения, да изоставим критиката и суетата и да приемем, че в света има хиляди мнения и море от различна информация. Важно е да станете приятел на света и да не гледате отвисоко на другите.

Възможно е да има бариери за пътуване. Но от друга страна, близките пътувания ще бъдат по-успешни през 2021 година. Тази година изисква от нас да правим компромиси, да слушаме, да желаем да бъдем част от този свят и да обичаме хората.

Хороскопът за 2021 г. за всеки знак от зодиака

Овен

През 2021 г. Овенът ще има много събития, свързани със съмишленици, приятели, иновации и творчество. Трябва да се научите как да работите в екип или да използвате целия късмет, който ще ви дойде в резултат на взаимодействие с други хора. Трябва да намерите баланс между новите си идеи и необходимостта от финансова независимост. Кармичната задача за 2021 г. е да се учи, да бъде отворен за всичко ново, да общува с различни хора и да бъде социално активен.

Телец

Ще има много събития в живота на Телеца през 2021 година. Трябва напълно да се промениш, а да промениш живота си няма да е лесно. Вашата работа, цели, житейски амбиции ще се нуждаят от много внимание. През 2021 г. ще трябва да работите усилено, но това определено ще ви донесе желаните резултати. Кармичната задача за 2021 г. е да натрупате ресурси и финанси, да обърнете внимание на материалната страна на живота си и да спечелите финансова стабилност.

Близнаци

През 2021 г. Близнаците ще трябва да разширят хоризонтите на живота си, да придобият ясна позиция и определено място в обществото и да отстояват своите ценности и възгледи. Ще имате късмет във всичко, което касае разширяването, развитието и формирането на вашата личност. Кармичната задача за 2021 г. е да се върнете към себе си, вашите нужди и желания, да намерите успех като човек, да обърнете внимание на вашата изключителност, да пренасочите фокуса на вниманието от външния свят към себе си. Тази година ще бъде специална за вас, тъй като затъмненията от дадената година ще се появят във вашия знак.

Рак

Рак ще има много натоварена година, пълна със предизвикателни задачи. През 2021 г. трябва да се справите с някакво решаване на проблеми, да работите с енергията, ресурсите или парите на други хора или да правите всичко чрез борба и усилия. Но този път може да ви донесе и голям късмет в областта на финансите и големи награди под формата на победа в най-важните житейски въпроси. Кармичната задача за 2021 г. е да се върнете във вашия вътрешен свят, да намерите вяра и вътрешна хармония, да се погрижите за духовното състояние и да не се закачате за материалното.

Лъв


Лъвовете през 2021 г. ще трябва да отделят много внимание на личния си живот, връзките си, както и на взаимодействието си със заобикалящия ги свят. Много Лъвове ще станат по-популярни в своите среди и ще работят с обществеността. Ще имате късмет по тези въпроси, но ще трябва да работите усилено. Могат да настъпят промени в личните отношения. Ще трябва да намерите баланс между работата и личния живот. Кармичната задача за 2021 г. е да се научиш да бъдеш част от екип от съмишленици, да виждаш таланти и изключителност в другите хора, да отделяш повече внимание на творчеството, приятелството и взаимодействието с другите.

Дева

Дева очаква една година упорита работа и възможност да променят начина си на живот към по-добро. От една страна, ще трябва да положите усилия в работата и да изпълнявате повече от своите отговорности в живота. От друга страна, това може драстично да промени живота ви. Изправени сте пред трудна задача – да съчетаете желанието си за свобода с необходимостта да изпълнявате своя дълг. Кармичната задача за 2021 г. е да работите, да обръщате внимание на вашата глобална житейска цел, ако тя не съществува, тогава да я намерите, ако съществува,  да отидете по-интензивно към нея, да поемете отговорност за бъдещето си.

Везни

Везните през 2021 г. ще дадат както нуждата от самореализация, така и ситуации, които могат да подтикнат към това. Тази година трябва да откриете своята личност и способности, както и да намерите радостта от живота и да се научите как да му се наслаждавате. Ако се изразите, ще можете да намерите късмет през 2021 година. Важно е да не се криете в сенките на други хора и връзки. Кармичната задача на тази година е да разширите хоризонтите на живота си, да спечелите по-висока позиция в обществото, да се развиете, да намерите и подобрите своята позиция в живота и философията.

Скорпион

2021 ще даде на Скорпионите много събития в областта на дома, семейството, недвижимите имоти, ценностите и вашите принципи. Тази година ще трябва да бъде посветена на обслужването на вашето семейство и близки, на вашия дом и родина. В същото време в тази област ви очаква късмет. Могат да настъпят промени в личния живот, както и в партньорствата и отношенията със света като цяло. Тази година ще бъде годината на връщане към основите. Кармичната задача за една година е да започнете да споделяте ресурси и енергия с други хора, да не се отказвате от помощта, да взаимодействате с другите, за да намерите мир и хармония.

Стрелец

За Стрелец 2021 г. ще бъде изпълнен с умствена работа, комуникация, социална активност или учене. Ще имате натоварена година, която изисква да бъдете активни и ви учи да приемате различни гледни точки. Като цяло обучението и умственият труд ще бъдат много важни тази година: те ще изискват усилия и ще донесат и късмет. Може да се наложи да промените начина си на живот и навици и това значително ще повлияе на живота ви. Кармичната задача за 2021 година са връзките, личния живот, да се фокусирате не върху себе си, а върху партньора и неговите нужди, да се научите да взаимодействате със света.

Козирог

За Козирозите 2021 г. ще донесе много ситуации, свързани с тяхната енергия, ресурси и финанси. Трябва да посветите една година на материалния компонент на живота, но това ще ви донесе късмет по отношение на финансите. Вашият бунтарски дух може да попречи на това, но умелото използване на вашите необикновени таланти ще ви даде възможност да намерите късмет. Кармичната задача за 2021 г. е да работите, да обръщате внимание на начина си на живот, здравето, методите на работа, ежедневните си навици и да ги подобрявате.

Водолей

Водолей през 2021 г. ще преживее съдбоносни събития, защото именно в този знак на зодиака ще бъдат разположени Сатурн и Юпитер. На път сте да извлечете плодовете от предишните си усилия и ако сте работили усилено, за да подобрите живота си преди това, тогава ще постигнете успех през 2021 година. Ако не сте работили по самоусъвършенстване, тогава са възможни трудни кармични уроци на съдбата от Сатурн. Също така през 2021 г. ще имате по-голям късмет и ще можете да разширите възможностите си. Кармичната задача за 2021 година е да разкриете своите таланти и способности, да заемете лидерска позиция, да повярвате в себе си и своята особеност, да намерите радостта от живота.

Риба

За Рибите 2021 г. ще бъде краят на важен период от живота. Тази година трябва много да работите върху вътрешния си свят, да отделите повече време на душата и духовното си развитие. Служенето на високи идеали и правенето на добри дела ще ви помогнат да намерите късмет тази година. Трябва да намерите баланс между мислите и вътрешните чувства, между нуждата от свобода, повърхностното възприемане на информацията и необходимостта да се служи на високите идеали и духовния свят. Кармичната задача за 2021 г. е да отделите повече внимание на семейството, дома, предците, произхода, традициите, да подобрите отношенията си с близките и да разберете нещо важно за семейството и дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *