Вижте как Галена се превърна в тази красавица, която е днес срещу 30 бона

Галена в последно време въобще не прилича на себе си, а тоталната й трансформация е резултат от куп корекции на фасадата, узна iNFOBS

Галя от Смядово явно страда от ниско самочувствие и не може да се приеме с недостатъците си, но пък и няма как да претендира, че е красива, преди да се раздели с тях. Затова тя е хвърлила близо 30 бона, за да се тунингова и да скъса съвсем с визията си от преди само няколко години,

Първата крачка на смядовката към новата й визия бе да си поправи носа и то два пъти! А сега така се е вманиачила към корекциите, че мнозина се съмняват бразилското й дупе да е резултат само на яко тренировки, но не и на добрата работа на някой естетичен хирург. Освен това скулите на Галена са доста по-вдлъбнати и повдигнати, а брадичката е толкова остра, че ражда представа за строга учителка по математика.


Но жената на вафления бос Галин не се задоволява с малко и затова лицето й е изпънато като струна, а устните й – неестествено сочни. Заради целият този тунинг по фасадата, Галена вече е забравила какво е да се усмихва и го прави само с крайчеца на устата, че да не би да размести всички филъри, с които се е напълнила.

Разбира се, Галя има и силиконовия бюст, задължителен за всяка БГ кифла. Най-учудваща май обаче е операцията на ушите от преди няколко години. Заради щръкналите си органи на слуха Галена имаше големи комплекси, но срещу два бона ги направи по-малки и прибрани.

И вие загубихте бройката на корекциите, нали? Според колежките й, те са поне шест, но май ще се окажат двойно повече. „Леле, какво в направила? Не прилича на себе си, все едно не е тя“, цъкаха с език феновете й на последното й участие на морето, пише “Всеки ден”.

Източник: Хот Арена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *