Жената на Борис Дали избяга с децата му – огорчената съпруга заживя на квартира

Все още законната съпруга на Борис Дали, Лили Станчева, е избягала заедно със синовете си. Чаровната брюнетка, която бе плътно зад гърба на чалга певеца 20 години, най-накрая вдигна ръце от разкрепостения му начин на живот и предприе сериозна крачка – да продължи напред като свободна жена.

Противно на клюките, че Лили е изгонила изпълнителя на „Пиян“ от семейната им къща в Бобовдол, истината се оказа напълно противоположна. Станчева си e събрала багажа – и своя, и този на синовете си, и в момента огромната си къща Борис Дали обитава сам, съобщава TV. Лили и децата са се изнесли на квартира, издават всичко знаещи бобовдолчани.


Дори и след развода им, на Лили и Борис ще им се налага да се засичат очи в очи из градчето, тъй като брюнетката нямала намерение да напуска Бобовдол и да търси щастието си в столицата, например, най-вече за да не причината дискомфорт на децата си със смяната на училищата и начина на живот.

Новината за раздялата на Борис Дали и Лили шокира светските среди, тъй като бракът на изпълнителя на „Пайнер“ бе считан за един от най-здравите в бранша. Инициатор на раздялата е била Лили.

„Много са причините за раздялата ни. Не мога да вляза в калъпа, в който се опитват да ме сложат. Не се вписвам в неговия начин на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семейство и уют. Славата и блясъкът покрай Борис не ме промениха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди“, коментира Станчева пред онлайн изданието на в-к „Актуален глас“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *